Hemeltjelief bij Caro | Ezinge |  +31 (0) 6 421 325 46

Hemeltjeliefbijcaro

award sticker    award sticker  LEFwijf 2 (boek)    Vakantiehuizen in de natuur   badge nominated tulips

 

 

 

50 vrouwen 50 verhalen

samengebracht door Lucinda Douglas

 

lefwijf lucinda

 

"Een ode om het leven te leven"

lefwijf voorkant  lefwijf achterkant  lefwijf stapel


Vrouwen die weten hoe tegenslag om te zetten in actie, in hun moment van Lef en overwinning! Verhalen die raken én inspireren!

 

lefwijf caroEn daar ben ik er eentje van!

 

Om het LEF te hebben een persoonlijk verhaal te plaatsen in het boek LEFWIJF 2 naast nog 49 lefvrouwen is 1 ding ... om het vervolgens in te leveren is 2 ... maar om een persoonlijke ontmoeting met Lucinda Douglas te hebben in haar prachtige kantoor in Apeldoorn voor een interview (welke op social media verschijnt na uitkomen boek), daarna een podcast op te nemen en het dan nu hierbij te delen met jullie ... dat voelt en is voor mijzelf echt het toppunt van LEF!

 

Nieuwsgierig naar het boek? Je kunt 'haar' bij mij bestellen als e-Book (€ 10,50) of als paperback (€ 23,50 excl.verzendkosten)! Tevens is het boek te koop bij Bol.com en diverse boekzaken!

 

Op zondag 24 oktober a.s. openen we de deuren van 15.00 tot 20.00 uur  ... natuurlijk superleuk om dan het door jou bestelde boek LEFwijf 2 op te halen of om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij Hemeltjelief bij Caro!

 

Onder het genot van 'n hapje & drankje zal ik het boek persoonlijk signeren!

Nieuwsgierig naar de podcast? Klik dan hierop: 
https://lnkd.in/drX8ZG5

Dank je wel, Lucinda en alle 49 vrouwen van LEFWIJF voor jullie prachtige verhalen en inspiratie: jullie LEF is mijn LEF!

 

LEFwijf 2 (boek)  LEFwijf 2 (boek)

 

  

Brengt jou tot grote hoogte op het platteland