Hemeltjelief bij Caro | Ezinge |  +31 (0) 6 421 325 46

Hemeltjeliefbijcaro

Diner voor 8

 

file klein

 

Met bekende en onbekende mensen een avond heerlijk en verrassend eten? Dat kan! Eén keer per maand vindt dit plaats in de prachtige woonkeuken van ons karakteristieke rijksmonument of bij mooi weer in onze buitenkeuken. Meld je gerust per persoon of met meerdere personen aan en kom genieten! Voor meer informatie of reserveren kun je ons bellen of emailen.

 

culinairgenotblokje      culinairgenotblokje  

 

 

Het Diner voor 8 staat gepland op de volgende data met aanvang om 19.00 uur: zaterdag 14 december (=VOL), zondag 15 december (=VOL) & dinsdag 24 december Kerstavond (=VOL)!

Boek hier je diner voor 8

Wat hebben we o.a. gemaakt ..... zo hebben 8 gasten met elkaar genoten van een ‘amuse’ van spicy grote sherry krabgarnalen, een ‘voortje’ van gazpacho soep met avocado en ‘n kaas/tijm/bacon bladerdeeg rondje, een ‘hoofdje’ van gebakken eendeborstfilet gemarineerd in lavendelhoning, knoflook en truffelmosterd met gegrilde groene asperges en zontomaatjes en knoflookaardappelpuree, een ‘dessertje’ van venkel/munt slush puppy met appelboterkoek en koffie volop chocolade lekkernijen! Uiteraard alles vers gemaakt met lokale streekproducten en bijpassende wijnen!

 

Wist je dat het ook mogelijk is om als club mensen van 6 tot 8 personen op een door jullie gekozen datum te komen eten buiten het maandelijkse 'Diner voor 8' om? Om iets te vieren of gewoon zomaar? Stel hiervoor je suggestie via het contactfomulier en Wees Welkom!

 

Prijs € 29,50 per persoon voor 'n drie gangen menu incl. bijpassende wijnen, bier, frisdrank, koffie en thee.

Bourgondisch & passievol genieten van het leven!