Hemeltjelief bij Caro | Ezinge |  +31 (0) 6 421 325 46

Hemeltjeliefbijcaro

 

pijl Nieuwtjes

Welkom bij 'Hemeltjelief bij Caro' ... hemels genieten van rust & kwaliteit!

 

Het voelt onwerkelijk maar fantastisch ... per 1 januari '19 zijn we begonnen met onze dromen waar te gaan maken. Dit alles in het landelijke Ezinge, achter ons karakteristieke rijksmonument, onder de rook van Groningen. Hoe gaaf is het om een oude schuur van 180m 2, met uitzicht op het Gronings landschap met paarden, koeien en zonsondergang, om te toveren tot een nog mooiere plek.

 

Om 'stijlvol en inspirerend' te Vergaderen met ontbijt, lunch, borrel of diner, om elkaar en jezelf beter te leren kennen door middel van Paardencoaching, om met vrienden, familie of collega's te genieten van een Proeverij met Thee of een Proeverij met Wijn, om aan te schuiven bij een maandelijks Diner voor 8, om diverse workshops, presentaties, trainingen of lezingen te geven of te volgen, het geven van een kleinschalig familie-of vrienden feestje met muzikale omlijsting behoort ook tot de mogelijkheden. En wat te denken van twee luxe Bed & Breakfast kamers waar je volledig in de watten wordt gelegd. Om na je werk weer op te laden of even lekker te ontspannen, fietsen, kanoën, paardrijden, dagje shoppen of cultuur te snuiven in de geweldige stad Groningen. Kortom: genieten!

 

Te mooi om waar te zijn? Zeker niet, vanaf 1 augustus '19 hebben we eindelijk onze deuren kunnen openen, wat zijn de kamers prachtig geworden en wat zijn onze gasten enthousiast! We hopen op 1 mei a.s. ook de deuren van de vergaderlocatie te kunnen openen en dan is onze droom compleet!

 

De Proeverij met Thee, de Proeverij met Wijn & het Diner voor 8 kunnen gereserveerd worden in onze prachtige woonkeuken of bij goed weer in de buitenkeuken dus neem gerust contact met ons op! Een sessie Paardencoaching inclusief lunch, borrel of diner behoort ook tot de mogelijkheden!

 

Diner voor 8 staat gepland op de volgende data in 2020, aanvang 19.00 uur: zaterdag 4 april, zondag 26 april en zaterdag 2 mei maar deze data hebben we geannuleerd wegens het Corona-virus!

 

De volgende data kunnen hopelijk doorgaan met daarbij nadrukkelijk gezegd wat het RIVM en de regering beslissen eind april óf eerder: zaterdag 30 mei, zaterdag 11 juli, zaterdag 22 augustus, zaterdag 19 september, zaterdag 17 oktober, zaterdag 14 november, zaterdag 12 december! Uiteraard kunnen voor deze data al reserveringen ontvangen worden en tevens vrijblijvend geannuleerd worden!

 

Wist je dat het ook mogelijk is om als clubje van 6 tot 8 personen op een door jullie willekeurig gekozen datum te komen eten buiten het maandelijkse Diner voor 8 om? Om iets te vieren of gewoon zomaar?

 

Welkom bij Hemeltjelief! 

Caro Westerdijk & Jan-Willem van Rijen

 

 

Bourgondisch & passievol genieten van het leven!