Hemeltjelief bij Caro | Ezinge |  +31 (0) 6 421 325 46

Hemeltjeliefbijcaro

award sticker    award sticker  Nieuws    Vakantiehuizen in de natuur   badge nominated tulips

 

 

 

Blog

weblog

Blije mensen!
27 augustus 2021

 

Wat is het lang geleden sinds mijn laatste nieuwsbrief ... voor de één een teleurstelling, voor de ander heel prettig ;-)

 

Wat hebben we ontzettend veel leuke oude en nieuwe gasten mogen ontvangen! Voor een nachtje of meerdere nachten, zelfs voor een week! Ondanks Covid en bijbehorende maatregelen, of misschien wel juist dankzij!

 

En wat is iedereen blij om er eventjes tussen uit te zijn en waar kan dat beter dan in het prachtige Groningen met zoveel leuke dorpjes en activiteiten! Dat ze dan uitgerekend bij ons terecht komen is natuurlijk helemaal geweldig! Dank jullie wel daarvoor!

 

 

 

 

 

tulpen  Nieuws

Het was ook een spannende tijd nadat twee Mystery Quests hier hadden gelogeerd om een classificatie te geven aan Hemeltjelief bij Caro en hoe: maar liefst 5 Tulpen (hoogste waardering) hebben ze ons gegeven.

 

 

 

 

Wat super dat vergaderingen weer mogen plaatsvinden, we hebben onlangs de Gemeente Westerkwartier hier mogen ontvangen. Heel fijn dat zij zo genoten hebben van de ambiance en rust waardoor vergaderen gewoon een feestje werd!

 

En wat zijn we blij dat we nieuwe data hebben kunnen plannen voor het 'Diner voor 8' en het nieuwe 'Film en Smaak', hoe leuk om dit (weer) te mogen gaan doen. Kijk bij de data en geef je snel op want Vol is Vol! Helemaal leuk natuurlijk om er een nachtje aan vast te plakken om zo nog even verder te genieten!

 

Het is nu ook hoog tijd om de deuren wijd open te gooien voor iedereen om eens Hemeltjelief bij Caro te komen ontdekken én beleven ... dit kan op zondag 24 oktober a.s. van 15.00 tot 20.00 uur. Onder het genot van een hapje & drankje zullen we jullie vol trots rondleiden!

 

Voor mij persoonlijk ook erg leuk want op die dag zal ik het boek LEFwijf 2 - 50 vrouwen 50 verhalen (waaronder mijn verhaal) gesigneerd overhandigen aan de liefhebbers die dit boek hebben besteld en natuurlijk zorg ik voor meer exemplaren die op dat moment ook gekocht kunnen worden. 

Nieuws

 

Zal ik maar gewoon eindigen met te zeggen: tot 24 oktober?

 

Lieve groet van ons x

 

Bourgondisch & passievol genieten van het leven!