Hemeltjelief bij Caro | Ezinge |  +31 (0) 6 421 325 46

Hemeltjeliefbijcaro

award sticker    award sticker  Nieuws    Vakantiehuizen in de natuur   badge nominated tulips

 

 

 

Blog

weblog

Een nieuw begin!
01 januari 2019

Het voelt onwerkelijk maar fantastisch .... per 1 januari '19 ben ik begonnen met mijn droom waar te gaan maken. Dit alles in het landelijke Ezinge, achter ons karakteristieke rijksmonument onder de rook van Groningen. Hoe gaaf is het om een oude schuur van 180m2, met uitzicht op het Gronings landschap met paarden, koeien en zonsondergang, om te toveren tot een nog mooiere plek.

Om 'stijlvol en inspirerend' te Vergaderen met ontbijt, lunch, borrel of diner, om elkaar en jezelf beter te leren kennen door middel van Paardencoaching, om met vrienden, familie of collega's te genieten van een Proeverij met Thee of een Proeverij met Wijn, om aan te schuiven bij een maandelijks Diner voor 8, om diverse workshops, presentaties, trainingen of lezingen te geven of te volgen en nog zoveel meer! En wat te denken van twee luxe Bed & Breakfast kamers waar je volledig in de watten wordt gelegd. Om na je werk weer op te laden of even lekker te ontspannen, fietsen, paardrijden, dagje shoppen of cultuur snuiven in de geweldige stad Groningen. Kortom: genieten!


Te mooi om waar te zijn? Zeker niet, de vergunning is binnen, alleen nog even geduld want de verbouwing van de oude schuur moet nog starten! We hopen de eerste gasten voor de B&B kamers en de vergaderlocatie vanaf 1 juli '19 te mogen ontvangen. 

Wel kunnen vanaf nu de Proeverij met Thee, de Proeverij met Wijn & het Diner voor 8 gereserveerd worden in onze prachtige woonkeuken om in ieder geval de sfeer te komen proeven dus neem gerust contact met ons op! Het eerstvolgende Diner voor 8 staat gepland op zaterdag 23 februari a.s. en er is nog plek.

Lijkt het je leuk om ons te volgen, klik dan op ‘nieuwsbrief’ en we houden je op de hoogte!


Welkom bij 'Hemeltjelief bij Caro', hemels genieten van rust & kwaliteit!

 

Caro Westerdijk & Jan-Willem van Rijen

caro

Bourgondisch & passievol genieten van het leven!