Hemeltjelief bij Caro | Ezinge |  +31 (0) 6 421 325 46

Hemeltjeliefbijcaro

award sticker    award sticker  Nieuws    Vakantiehuizen in de natuur   badge nominated tulips

 

 

 

Blog

weblog

Eerste kijkje achter de schermen!
14 maart 2019

Wauw, wauw & nog eens wauw! Wat een leuke, lieve, onverwachte, spontane en hartverwarmende reacties hebben we ontvangen op de lancering van onze website, dank jullie wel voor het massaal inschrijven op de nieuwsbrief, dit voelt zó als een warm bad!

 

En wat is er een hoop gebeurd de afgelopen twee maanden, van serieuze aanbevelingsbrieven van 4 grote bedrijven uit Groningen voor onze vergaderlocatie tot aanmeldingen voor het 'Diner voor 8' in onze woonkeuken. En wat hebben we met plezier gekookt voor 8 leuke gasten die aan één stuk met elkaar in gesprek waren onder het genot van heerlijk eten en goede wijnen!

 

Maar ook met mijn neus in de boeken ... eerst het examen Sociale Hygiëne en drie weken later het examen HACCP combi Allergenen ... gelukkig beide gehaald dus het aanvraagformulier voor de benodigde vergunning 'Drank- en Horecawet' is gister op de bus gedaan!

 

De paardrijbak is inmiddels rijklaar en werkelijk prachtig geworden, ik ben ook heel blij te melden dat Ilse Verloove vanaf 1 april a.s. hier haar sessies komt geven met haar grote lieve Sybke, kijk maar snel bij Paardencoaching voor meer informatie!

 

En dan waar het allemaal in moet gaan gebeuren .... de varkensschuur! De asbest inventariseerder is geweest en de vergunning ter verwijdering asbest aangevraagd bij de gemeente! Zodra het hele dak er af is, zullen de enthousiaste aannemers met de klus beginnen!

 

Tsja en uiteraard de beginnersfouten ... ik ga jullie hiermee niet vermoeien hoewel ik me kan voorstellen dat het toch best leuk is om deze te lezen :-). In ieder geval heb ik de verwachte openingsdatum naar 1 augustus '19 verplaatst maar laten we van harte hopen dat we eerder open kunnen!

 

Mocht je voor die tijd ontzettend nieuwsgierig zijn, kom dan eens eten bij het 'Diner voor 8' of kom gerust langs voor een kop koffie of glas wijn om de sfeer te proeven.

 

Het is dus echt begonnen en wij zijn er SUPER blij mee! Tot gauw en liefs van ons!

 

caro rabo

Bourgondisch & passievol genieten van het leven!