Hemeltjelief bij Caro | Ezinge |  +31 (0) 6 421 325 46

Hemeltjeliefbijcaro

award sticker    award sticker  Nieuws    Vakantiehuizen in de natuur   badge nominated tulips

 

 

 

Blog

weblog

En weer doorrrrr ....
15 juni 2022

VOL spanning zaten wij vanochtend om 08.00 uur klaar voor de uitslag van 'Beste Bed & Breakfast van 2022 in Nederland' ... helaas zijn wij het van de drie genomineerde B&B's NIET geworden! 

 

Mag ik eerlijk zeggen dat ik hier toch wel even een traantje om heb gelaten? Natuurlijk had ik graag willen winnen met 'Hemeltjelief bij Caro' ... het is tenslotte mijn 'kindje' mijn trots! En in tegenstelling tot de Gouden Televisier Ring mag je slechts één keer genomineerd zijn dus weg kans!

 

Maar hoe lief, nog geen uurtje later kwam een bewoner van het dorpje naast ons op de fiets mij dit prachtige boeket overhandigen omdat wij zo'n fantastisch bedrijf hebben en voor hem sowieso de winnaar zijn! Wederom een traantje ... euh traantjes!

 

Veel tijd om na te denken is er niet, kamers moeten weer fris en fruitig gemaakt worden voor de nieuwe gasten! Misschien maar goed ook, destemeer het besef waarvoor ik het allemaal doe: blije gasten verwelkomen!

 

Ik wil iedereen bedanken die ooit bij ons heeft gelogeerd, vergaderd of gedineerd voor zulke mooie cijfers en woorden en het mee beleven van afgelopen paar weken! 

 

En natuurlijk wil ik het mooie Boutique Bed & Breakfast Logan Landing in Rilland van harte feliciteren met deze schitterende prijs! Wij komen zeker eens genieten bij jullie!

 

ps .... uiteraard blijft dit certificaat en deze badge wel prominent aanwezig in 'Hemeltjelief bij Caro'  én op mijn website ... zo ben ik dan ook weer ;-)

 

nominaties hemeltjelief caro

 

 

 

 

 

badge nominated tulips

 

LIefs, Caro x 

 

Bourgondisch & passievol genieten van het leven!