Hemeltjelief bij Caro | Ezinge |  +31 (0) 6 421 325 46

Hemeltjeliefbijcaro

award sticker    award sticker  Paardencoaching    Vakantiehuizen in de natuur   fdace

Direct resultaat en impact ervaren voor jouw organisatie, managementteam of in familie/vriendenkring?  

 

paardenbak kleinilse klein

 

Vanaf 1 april '19 bieden wij de mogelijkheid om naast een vergadering, bourgondische lunch, borrel of diner een teamtraining of workshop te boeken met paarden, dit onder leiding van een professionele paardencoach.

Ilse Verloove is coach en trainer, werkend met paarden. Ze heeft 20 jaar ervaring in de gezondheidszorg, zowel op de werkvloer als in het geven van trainingen en intervisie aan professionals. Haar werk met paarden heeft haar passie omdat paarden direct en eerlijk zijn in hun feedback. Tevens is zij overtuigd van het feit dat het 'aan den lijve ervaren' in het werken met een paard méér impact heeft dan een mentaal inzicht.

 

Leiderschap, communicatie en samenwerking als team zijn bepalende indicatoren voor het succes van elke organisatie. Paarden zijn hierin grote leermeesters; samenwerking, communicatie en leiderschap zijn namelijk essentiële aspecten voor het bestaan van een kudde. Er is waarschijnlijk geen effectiever instrument om tot inzicht en verandering te komen dan dat van de directe feedback van paarden. Vanuit hun natuur beschikken zij over een groot vermogen om in hun interactie met mensen 100% zuivere reflecties te geven op menselijk gedrag.

 

Wil je als organisatie (of familie/vriendenkring): 

Teamtrainingen of teamuitjes worden op maat en in afstemming met de vraag aangeboden, dit kan van één dagdeel tot een hele dag of meerdere dagen zijn.

 

Informeer gerust naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben!

 

"Een goede leider inspireert mensen om vertrouwen te hebben in de leider, een geweldige leider inspireert mensen om vertrouwen te hebben in zichzelf" (Eleanor Roosevelt)

"Wie anderen wil leiden, moet eerst zijn eigen meester worden" (P. Massinger)

"Een ware leider legt een besluit niet op maar zorgt ervoor dat mensen het zichzelf opleggen" (Nelson Mandela)

"Verbindingen maken met je authentieke zelf is je eerste prioriteit" (Tom Hopkins)

"Het verschil tussen een baas en een leider: een baas zegt 'Go!' en een leider zegt 'Let's go?" (E.M. Kelly)

 

praktijk ilse verloove

Bourgondisch & passievol genieten van het leven!