Hemeltjelief bij Caro | Ezinge |  +31 (0) 6 421 325 46

Hemeltjeliefbijcaro

award sticker    award sticker  Paardencoaching    Vakantiehuizen in de natuur   badge nominated tulips

 

 

 

 

bfcfAltijd al eens willen kennismaken met paarden-coaching? Zijn er situaties waar je steeds tegenaan loopt? Maak je een moeilijke periode mee en kan je wel wat ondersteuning gebruiken? Je bent van harte welkom in de kudde.

 

Hoe werkt het?

Iedereen maakt periodes mee dat het even niet lekker loopt. Soms is het moeilijk te stoppen met denken en je lichaam te voelen. Daardoor kunnen lichamelijke en geestelijke problemen ontstaan. Met mijn paard laat ik je verbinding maken met je gevoel. In de bak met een paard ben je vanzelf in het hier en nu. Paarden spiegelen daarbij jouw gemoedstoestand. Paarden zijn kuddedieren, ze zijn niet bezig met ‘ik’ maar met ‘wij’. Ze zijn erg goed in communiceren en ze lezen energie en lichaamstaal. Als je je anders voordoet dan je je voelt, kan dat spanning geven in je lichaam. Paarden reageren op die spanning, ze nemen de spanning van je over en laten die meteen weer los. De paardencoach verklaart de signalen die ze daarbij geven, zodat jij ervan kunt leren. De rustige aanwezigheid van de paarden werkt op zich al helend. Door te praten met de paardencoach over wat je voelt bij de paarden, werk je op een zachte manier aan blokkades die je in je leven ervaart.

 

Waarom coachen met paarden?

Als je bij een paard in de bak komt, neemt hij je meteen op in de kudde. Hij zoekt contact met jou om te voelen wie je bent. Zonder oordeel reageert hij met zijn lichaam op de spanning die je mogelijk met je meedraagt. Opgenomen worden in de kudde is een bijzondere en voor veel mensen magische ervaring. Een paard is een gevoelig dier dat je uitnodigt om je gedachten even los te laten. In de nabijheid van zo’n groot, zachtaardig dier voel je je lichaam beter en zit je even iets minder in je hoofd. Een paard helpt je spanning los te laten en te voelen hoe het echt met je is. Emoties kunnen daardoor makkelijker stromen. Paarden zijn in het hier en nu. Ze zijn gewoon zichzelf, zonder na te denken of dat wel mag. Doordat het kuddedieren zijn, zijn ze steeds in verbinding met de andere paarden in de kudde. Die verbinding zoeken ze ook met de mensen die ze ontmoeten. Met hun eerlijke reactie laten ze ons veel zien over onszelf. Een paardencoach is getraind om de signalen van de paarden te vertalen voor jou. Zo kan je op een zachte manier werken aan blokkades die je ervaart in je leven. 

 

Wat heb je eraan?

 

Wie is Saskia Buis?

Ik ben coach en trainer en ik werk samen met mijn paard aan persoonlijk leiderschap en zelfbewustzijn van mensen. Ik help teams en organisaties de verbinding tussen mensen te herstellen. Ik stimuleer in teams het omarmen van diversiteit en inclusie. Zodat er voor iedereen plek is en een groep werkelijk inclusief wordt. Ik richt mij op persoonlijk leiderschap omdat ik denk dat zelfbewustzijn en verbinding voelen met je lijf leidt tot verbinding je eigen authentieke natuur. Als je leiding kunt geven aan jezelf heb je ook meer ruimte voor anderen. Bijna 20 jaar lang werkte ik als communicatiespecialist voor overheden en bedrijven en maakte tientallen organisaties van binnen mee. In het werk kan het moeilijk zijn je eigenheid te bewaren waardoor samenwerken een uitdaging wordt. In mijn gereedschapskist zitten naast paardencoaching: NLP, lichaamswerk, systemisch werk (familieopstellingen) en Futures Literacy.  Mijn vakvrouwschap heb ik opgedaan bij Phoenix Opleidingen, Wind Opleidingen, Beyond Change, Hanzehogeschool Groningen, en Roy Martina. 

Thema’s waar ik met je aan kan werken zijn zelfvertrouwen, vrouwelijke/mannelijke energie, plek, verbinding, insluiten en uitsluiten, rouw en verlies. 

 

Wie is mijn paard?

Kefrén is een zachtaardige Spaanse ruin van 11 jaar die voorzichtig en beschouwend is. 

 

Tarieven

Intake (particulier) schriftelijk of telefonisch € 50,-

Intake (zakelijk) on site, schriftelijk of telefonisch, gevolgd door een trainingsvoorstel € 150,-

Individuele sessie € 150,- (1,5 – 2 uur)

Dagdeel individueel € 350,-

Dagdeel 9:30 – 12:30 uur groep, max. 6 personen € 750,-

Dagdeel 9:30 – 12:30 uur groep 6 – 15 personen € 1250,- (Twee trainers)

Hele dag of meer dagen mogelijk, prijs in overleg

 

De tarieven inclusief btw voor particulieren. Voor zakelijke sessies komt er 21% bij de prijs. 

 

Contactgegevens

Saskia Buis

Telefoon: (06) 2230 9790

E-mail: info@degrotevrouw.nl

 

Bourgondisch & passievol genieten van het leven!