Hemeltjelief bij Caro | Ezinge |  +31 (0) 6 421 325 46

Hemeltjeliefbijcaro

 

Een stijlvolle & inspirerende ruimte voor zakelijke of particuliere gasten!

 

De luxe kleinschalige ruimte van circa 50mbiedt de mogelijkheid voor een vergadering, workshop, training, presentatie of lezing. Dit voor circa 15 personen in een ongedwongen, stijlvolle en inspirerende sfeer. Met een persoonlijke en exclusieve uitstraling zal het aan niets ontbreken waarbij uiteraard gezorgd wordt voor alle noodzakelijke en moderne faciliteiten zoals beamer, touchscreen, wifi en laadpunten. De ruimte kan per dagdeel of per dag (en avond) gehuurd worden, waarbij in overleg een ontbijt, lunch, borrel danwel diner volledig verzorgd zal worden. Ook is er een aanliggende subruimte aanwezig van 22m2. Natuurlijk kan dit ook geboekt worden in combinatie met de twee luxe B&B kamers (bijvoorbeeld voor een trainer of presentator) en de aanvullende activiteiten en arrangementen zoals een proeverij met thee of wijn, paardencoaching voor teambuilding en zelfreflectie. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig, inclusief een laadpaal voor elektrische auto's. Tevens kan de gehele ruimte gehuurd worden voor een kleinschalig familie-of vriendenfeestje met een leuke muzikale omlijsting erbij!

 

vergaderen

 

Bij mooi weer kan er gebruik gemaakt worden van de nieuwe aangelegde overdekte buitenkeuken met uitzicht op de binnentuin.

d e a af fa e e d a a a b b d bbb  d bafa b aa a af cf c c cf b a e e cbe c e de e e a a cb a a

Prijs per dagdeel € 235,00 incl. alle faciliteiten, koffie, thee, iets lekkers & ijswater 

Voor een ontbijtsessie of hele dag arrangement incl. lunch, borrel en/of diner prijs in overleg afhankelijk van de specifieke wensen waarbij alles mogelijk is!

 

Bourgondisch & passievol genieten van het leven!